Наставникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев очаква тимът му да

...
Наставникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев очаква тимът му да
Коментари Харесай

Манчев: Хебър няма никакви финансови проблеми, нямаме задължения към никого

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев чака отборът му да направи добра подготовка по време на лагера в Турция. Специалистът показа пред Sportal.bg , че ще има високи условия към играчите и посочи обстоятелството, че в клуба няма никакви финансови компликации и отговорности.

“Очакванията ни са да са ни здрави играчите. Имаме проблеми с няколко футболисти, само че са леки контузии, нека отшумят до няколко дни. Започваме сериозна работа, имаме още малко да поработим физически, по-късно имаме четири контроли да избистряме състава. Всички играчи са персонално селектирани от мен, тъй че аз нямам подозрения в техните качества. Надявам се футболистите да стартират да осъзнават значимостта на това, какво е да си футболист на Хебър ", сподели Манчев.

" Имаше моменти през есента, в които бях сериозен към играта на тима, тъй като имам високи условия. Те знаят, че аз желая резултати. Целта ни е оставане в елита. Когато я осъществим ще мислим за повече неща. Имаме още някои компликации, само че нещата ще се усъвършенстват и задачите стават все по-високи. Аз откогато съм в Хебър не съм чул да имаме проблеми с финансирането. Ние сме един от дребното тимове без отговорности към играчи и институции. Ръководството прави всичко допустимо да има усъвършенствания и по стадиона. Имам увещание, че ще домакинстваме на нашия терен напролет. Не е имало закъснение на заплати и награди, тъй че всичко от тази позиция е наред ", добави наставникът.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР