Наставникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев даде интервю пред Sportal.bg

...
Наставникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев даде интервю пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Владо Манчев: Търсим офанзивен халф, ще се радвам ЦСКА най-после да стане шампион

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Владимир Манчев даде изявление пред Sportal.bg в Алания, където тимът от стадион " Георги Бенковски " организира своята зимна подготовка. Бившият голмайстор призна, че чака в скоро време към отбора да причисли нападателен халф. Манчев приказва и за борбата за шампионската купа, която ще се разгори напролет.

" До огромна степен това, което имаме като условия към играчите, се получава добре. Има елементи, които имаме да почистваме - както игрово, по този начин и тактически. Физически от тима съм много удовлетворен, съумяваме да поддържаме високо равнище през всичките 90 минути. Търсим състезател за позицията на нападателен халф и се надявам в идващите два-три дни да имаме развиване по този въпрос. 

Всички мачове за нас напролет ще бъдат извънредно сложни и доста виновни. Необходими са ни точки. Нямаме избор с изключение на да стартираме да печелим точки. Да, имаше справедливи аргументи за нашето показване през първия полусезон. Сега мисля, че огромна част от тези аргументи отпаднаха и повече извинения няма да одобрявам. Сглобили сме един боеспособен състав, готвим се много съществено. 

Според мен ЦСКА и Лудогорец са равностойни и ще бъде борбата за купата сред тях, 1948 няма да може да се намеси в тази битка. Естествено, ще се веселя ЦСКА най-сетне да стане първенец ", показа старши треньорът на Хебър (Пазарджик).

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР