Наставникът на Хебър – Любослав Пенев, остана очарован от победата

...
Наставникът на Хебър – Любослав Пенев, остана очарован от победата
Коментари Харесай

Пенев за напусналите: Този треньорски щаб ги разви, защо преди година никой не ги търсеше?

Наставникът на Хебър – Любослав Пенев, остана удивен от успеха с 2:1 на тима му като посетител над Локомотив Пенев. Ел Голеадор приказва за напусналите клуба футболисти и приказва за тяхното развиване под този треньорски състав в Пазарджик.

„ Трябва постоянно да сме удовлетворени, когато взимаме три точки. Играхме добре с висока централизация и темперамент до последната секунда. Накрая трудът се възнагради “, стартира Пенев.

„ Локо Пловдив също искаше да завоюва мача. Всеки треньор дава дилемите преди срещата. Мачът се разви по метода, който искахме и това ме радва. Изпълниха дилемите съвсем на 100%. Обичам да върша ротации понякога. Имаме футболисти с положителни качества и това ни разрешава това “, сподели още той.

„ Очевадно е, че не въздейства напускането на играчи. Не единствено Мазан, а и други четирима съществени пожелаха да изоставен клуба. В съблекалнята царува добър колектив и там не желая хора, които не желаят да играят за Хебър. Вратата е отворена и да си потеглят. Защо не си потеглиха преди да почнат да работят с този треньорски щаб? Охене да си тръгне от 48, където беше втори, трети тим. Николов – втора лига. Защо преди да проведат тази подготовка с този щаб не си тръгваха? Никой не ги търсеше, тъй че... Пожелавам им триумф и просто желая в съблекалнята да има добър климат и момчета, които да се разпознават с клуба “, приключи Любослав Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР