Наставникът на говори след победата над с 2:1. Специалистът от

...
Наставникът на говори след победата над с 2:1. Специалистът от
Коментари Харесай

Фийни: Нови 3 точки за нас, набелязал съм играчи за зимата

Наставникът на приказва след успеха над с 2:1. Специалистът от Северна Ирландия отвори дума за зимната селекция при " орлетата ".

" Когато излизаш против водача, не би трябвало да казваш на играчите нещо особено, те би трябвало да са задоволително стимулирани. Вкарахме първия гол в точното време, само че и се защитавахме доста добре през днешния ден. Това са още 3 точки в нашия актив. Рано е да се приказва кой ще завоюва първото място, ние гледаме нашия тим, има доста време до края.

Сега ще се любуваме на точките, идва пауза в шампионата. Имаме положителни играчи, имам вяра във всеки един от тях, това споделям и на тима. Не бива да се отписват, би трябвало да дават всичко от себе си. Не би трябвало да се отнасяме прекалено много, би трябвало да отдадем заслуженото и на управлението.

През зимата ще ни трябват няколко играчи, набелязал съм си, ще е мъчно да ги притеглим, само че ни би трябвало дълбочина в състава. Гледам нашия отбор, не се безпокоя за останалите, фокусиран съм върху това, което става при нас ", сподели Фийни.
Втора лига 13 кръг, понеделник 9 ноември  Кариана (Ерден) 0:2краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР