Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, говори преди

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, говори преди
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Дано утре има повече хора, амбицирани сме за Купата

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, приказва преди огромния край на шампионата за Купата на България против Лудогорец. Ето какви са упованията на експерта:

" Би било отлично, в случай че напишем такава история като Ивайло Петев и неговия тим. Ние сме окуражени да вървим по този път. Винаги би трябвало да се стартира отнякъде. Амбиции постоянно има. Мен не ме тормозят постигнатите резултати в последните мачове, в които не успяхме да извоюваме успеха. Играхме против много положителни сформира - Левски и Черно море. Знаем какъв брой съществени тимове са. Това е част от футбола. Гледаме действително на нещата. Не се самозалъгваме.
 Сидклей желае да остане във ФК ЦСКА 1948, брачната половинка му е във вихъра си у нас
Сидклей желае да остане във ФК ЦСКА 1948, брачната половинка му е във вихъра си у нас

Бразилецът може да бъде закупен за 2 милиона евро

При нас ситуацията е същото. Всеки един мач приказваме, че редом с финала за Купата, си гоним третото място. Утре е финалът, това е най-важният мач за нас. После си имаме цел в шампионата - да приключим на третата позиция, която дава право на присъединяване в евротурнирите. Нямаме осъдени играчи, трайно контузените са Жека (Евгений Сердюк), Джонатан и Бидунга. Това е турнирен мач, който може да не приключи в 90 минути.

Няма нищо ново, само че това е чат от футбола. Шест мача, обикновено е. Нищо фрапантно не е станало за нашия тим. Позицията ни в шампионата е идеална, играем и край. Нормални резултати, можехме да победим, само че по този начин се стекоха самите дуели. Не е притеснително.

Най-важен е утрешният мач, а не какво е било преди два месеца. Резултатите ни против Лудогорец са позитивни, само че най-важно е бъдещето, а не да лежим на остарели лаври. Ние сме окуражени още веднъж да покажем добра игра и добър резултат против тях.

Имаме подготовка след има-няма два часа. Дай Боже всички да са живи и здрави. Няма нищо по-хубаво от това да се играе пред повече хора. Атмосферата е друга. Играли сме и аз, и Ивайло пред цялостни трибуни. Няма нищо по-хубаво за един театър, който се явява финалът, само че ще забележим на следващия ден ", съобщи Янчев.
 ФК ЦСКА 1948 зове за поддръжка във финала
ФК ЦСКА 1948 зове за поддръжка във финала

" Севлиево, Берое, Арда и Локомотив Сф не съумяха да устоят на нашата мощност! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР