Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров, даде мнението

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров, даде мнението
Коментари Харесай

Киров: Давам шанс на всички, най-добрите ще започнат в шампионата

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров, даде мнението си след успеха на своя отбор над украинския Ингулец. Двата отбора премериха сили в контролна среща в Турция, а българският отбор се наложи с 2:1

"През първото полувреме нещата се получаваха, като се изключи този много обикновен гол в последните минути. Преди това и в офанзива, и в отбрана бяхме добре. Вкарахме 2 гола, можехме и още. През второто полувреме се наруши организацията на игра и самото движение спадна. Имахме какво да работим върху агресивността, защото в предните мачове тя не бе на положително равнище. Това е значимо в тези контролни срещи - нещата, които липсват в едната, да ги има в другата. Днес организацията ни не беше добра през втората част, за разлика от предния мач, когато и в двете полувремена бяхме добре проведени ", призна Киров.

"Индивидуални оценки не давам. Колев е изостанал чисто игрово, по тази причина е значимо за него да навакса игровата процедура. Започват да се оформят нещата по отношение на моментното положение на състезателите. Тези, които се оправят по-добре, те ще стартират шампионата. Давам късмет на всички състезатели, които са тук. В идващите 2 дуела ще играят по-дълго главните хора, които мисля, че би трябвало да стартират ", съобщи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР