Наставникът на Етър Красимир Балъков призна, че преди време е

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков призна, че преди време е
Коментари Харесай

Бала: Можеше да поема ЦСКА, но не се разбрахме

Наставникът на Етър Красимир Балъков призна, че преди време е имало действителна опция да поеме ЦСКА-София, само че по този начин и не е постигнал съглашение с " аленото " управление. Легендата на българския футбол показа, че би работил в нашите водещи клубове, като неговата персонална упоритост е да управлява отбор, който постоянно взе участие в европейските шампионати.

" Сигурен съм, че шампионата е направило голяма крачка напред. Виждате какъв брой оспорвани дуели стават. Първенството става доста по-интересно. От всяка позиция вършим крачи напред. Дано се задържи това движение и в бъдеще да има още по-интересни мачове ", сподели Балъков пред " Диема ".

" Тук е мястото да кажа, че без жива и очевидна конкуренция мъчно могат да вървят отборите ни в Европа. Радващо за мен е, че ЦСКА, на фона на Любо Пенев, който промени тима за негативно време, макар рецензиите, като се струпаха върху него, аз като негов сътрудник му смъквам шапка, че той за малко време трансформира ЦСКА в тима, който желаят почитателите. Значи може, и това е роден експерт. Трябва да почитаме българските експерти. Ето, Любо влезе, направи промени, продължава да го прави. Така би трябвало да се работи. Хората разбиращи от футбол, би трябвало да получат опция да работят, както желаят ", продължи Балъков.

" Разминахме се с ЦСКА не по моя виновност, може би не и по виновност на ръководителите на ЦСКА. Просто не се разбрахме. Никога не съм коментирал нещата от кухнята, няма да го направя и в този момент. Останали сме в положителни връзки, само че не сме стигнали до сделка. Бих работил във водещите клубове. Моите упоритости са да бъда там, където може да се играят евротурнирите. Едно е желанието, друго е това, което желае отсрещната страна ".

" Каква е идната треньорска упоритост на Балъков? Само Господ може да каже. Времето ще покаже. Сега имам контракт с Етър. Дори да не остана там, желая клубът да не зависи от никого и да посъбудя заспалите пластове и механизми ", сподели още Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР