Наставникът на Етър Емануел Луканов сподели, че е доволен от

...
Наставникът на Етър Емануел Луканов сподели, че е доволен от
Коментари Харесай

Луканов: Завършваме много добре подготовката

Наставникът на Етър Емануел Луканов показа, че е удовлетворен от подготовката на отбора тази зима. Той разяснява и представянето на своите ученици при днешния триумф с 2:0 над дубъла на Лудогорец: 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Доволен съм, приключваме доста добре подготовката. Много съм удовлетворен от инспекцията. Най-важното е, че запазихме всички без травми, осигурихме на главните играчи 80 минути игрова конюнктура. Времето и теренът бяха отлични, можеше да бием и по-изразително. Завършихме подготвителния интервал по добър метод. Започнахме го неприятно, само че го приключваме добре и нека позитивната атмосфера и конюнктура продължат и за мача с „ Монтана “. Самите резултати в контролите нямат значение, аз си приготвям тима за първия мач. Не съм го подготвял нито за контролата в Габрово, нито за контролите с „ Черно море “ или „ Лудогорец-2 “. Както виждате, играчите от втория тим и юношите упражняват с нас, даже 6-7 деца от набор 2005/2006 година Пускам ги без никакво терзание. Но ние готвим тима си за мача с „ Монтана “. Мартин Моран и Хавиер Бетегон упражняват самостоятелно, ще продължат и през днешния ден и на следващия ден, до момента в който съберем тима за първия формален мач. “

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР