Наставникът на Етър Емануел Луканов беше доволен след успеха с

...
Наставникът на Етър Емануел Луканов беше доволен след успеха с
Коментари Харесай

Луканов: Мачът беше стратегически

Наставникът на Етър Емануел Луканов беше удовлетворен след триумфа с 2:0 над Монтана.

„ Контролирахме нещата от самото начало, само че не бих споделил, че триумфът е безпроблемен. Момчетата се потрудиха за този триумф. Бяхме облекчени от червени картон на съперника, само че и това е нож с две остриета. Подходихме отговорно, за което желая да поздравя футболистите. Искам да поздравя и почитателите. Днес беше стратегически мач. Не трябваше да губим. Трябваше да изчакаме верния миг, с цел да затворим мача. Имахме контраатаки, които можехме да развием добре, само че имахме стабилност “. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Централен нападател и вратар в никакъв случай не би трябвало да се прави компромис. Всички работиха като колектив. Мартин Тошев е характерен централен нападател и оказва помощ да се печелят мачове. Цяла подготовка тренирахме и играехме без главните си халфове “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР