Наставникът на Еспаньол Пабло Мачин има огромни проблеми около окомплектоването

...
Наставникът на Еспаньол Пабло Мачин има огромни проблеми около окомплектоването
Коментари Харесай

Еспаньол с осем големи липси, повлече резерви към Разград

Наставникът на Еспаньол Пабло Мачин има големи проблеми към окомплектоването на боеспособен състав за гостуването на Лудогорец в Лига Европа. Двата отбора се срещат в четвъртък в Разград, а треньорът на испанците дефинира групата си без осем значими имена.

С травми са Пабло Пиати, Джонатан Кайери, Хави Пуадо, Адриа Педроса и Фернандо Калеро. Наставникът реши да даде отмора предвид на натоварения график и жестоката борба за оцеляване в Примера дивисион още на Давид Лопес, Виктор Гомес и Виктор Санчес.

Той взе група от 20 играчи за пътуването до България, като това са всичките му останали налични футболисти, в това число и най-дълбоките запаси. От тях, до последно под въпрос поради контузия ще е и Оскар Мелендо, който има някакъв най-малък късмет да се появи в Разград.

Очаква се да играят хора, като третия вратар Адри Лопес, както и Пипа, Хави Лопес, Пол Лосано, Луис Лопес, Андер Итураспе и Виктор Кампусано, които не попадат толкоз постоянно в сметките на Мачин, само че ще имат късмет да се потвърдят против Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР