Наставникът на е убеден, че ще замени по най-добрия начин

...
Наставникът на е убеден, че ще замени по най-добрия начин
Коментари Харесай

Акрапович: Кайседо ще влезе в обувките на Али Соу

Наставникът на е уверен, че ще размени по най-хубавия метод напусналия. Това босненският експерт направи след триумфа с 1:0 над след гол на Кайседо.

" Успяхме да надделеем със мощ и предпочитание. Познавам стила на Черно море и техния треньор. Никога не ми е било елементарно да играем против тях. През второто полувреме имахме повече състояние от съперника. Имахме хубави положения и вкарахме хубав гол. Мога да съм удовлетворен от желанието да спечелим три точки. Жорди ще влезе в обувките на Али Соу. Той е друг вид състезател и търси пътя към вратата. Трябва да му подаваме още по-хубави топки. Искам да кажа, че има огромно предпочитание. Раздава се постоянно на 100%. Все още не е изцяло подготвен физически ".

" Исках концентрацията на всички да е напълно върху този мач. Всеки един знае, че работата е сложна в такава обстановка. Казах в прав текст на футболистите какво се случва в клуба. Казах им за какво са тук и за какво играят за ЦСКА. Искам то тях да гледат своята работа и всички да са дружно. Разчитам на колектива. е сериозен състезател. Мисля, че с работа и шанс може да го размени. Същото важи за Али Соу и Кайседо. Трябва да използваш качествата на играчите. С колектив и огромна мотивация може да се направи всичко. Това обаче е работа за дълъг интервал от време ".

" Знаем мощните и слабите страни на. Нашата работа е да ги обезвреждаме и да вземем трите точки ".

efbet Лига 18 кръг, събота 20 февруари  ЦСКА-София 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР