Наставникът на Дунав Русев Малин Орачев заяви, че в следващия

...
Наставникът на Дунав Русев Малин Орачев заяви, че в следващия
Коментари Харесай

Орачев: Искам да се изправим срещу този съперник, който ще победим

Наставникът на Дунав Русев Малин Орачев съобщи, че в идващия стадий в битката за оцеляване на русенци си пожелава този противник, който ще бъде надвит. След като отстраниха Витоша Бистрица, „ драконите “ ще се изправят против спечелилия от двойката Пирин – Етър Велико Търново.

„ Много добра победа, с добра игра. Излязохме мобилизирани. Бяхме нападателни, създадохме страхотни офанзиви. Мисля, че справедливо победихме. Пожелавам триумф на Витоша. Ние направихме първата крачка, само че следва по-трудното. Отстрани постоянно е елементарно, само че не пристигна елементарно тази победа. Костваше ни труд и готовност, и психическа резистентност. Важно бе да вкараме първи гол. Изиграхме мощно първо полувреме. Направихме положителни офанзиви. Получиха се положителни неща. Принципно аз одобрявам футбола с дейни крайни бранители. В някои от мачовете също правехме положителни офанзиви, през днешния ден още мисля, че първото влизане с наше дясно, с положително центриране приключи с гол. Разигравахме добре в средата на терена. Търсим многообразие във всяка обстановка “, стартира Орачев.

„ Имахме доста сложен месец. Имаше огромно напрежение у нас. Направихме следващи загуби, това вкара напрежение у нас. Разклати самочувствието и увереността. Радвам се, че с доста работа постигнахме тези победи, които са доста значими за нас “, добави Орачев.

„ Петър Патев получи недоволства и изиска промяна. Сега ще приказваме “.

За слуховете, че Юлиан Ненов и Петър Патев ще си тръгнат, Орачев сподели: „ Ще приказваме с всички, само че в този момент ще го запазим като клубна загадка “.

„ Искам да ни се падне тимът, в който ще сме краен победител. Ако е Пирин ще ми е мъчително. Но по този начин е във футбола. Ние сме експерти “, приключи Орачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР