Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев заяви, че отдава поражението

...
Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев заяви, че отдава поражението
Коментари Харесай

Орачев: Отдавам загубата на бездушната игра, искам да остана до края

Наставникът на Дунав Русе Малин Орачев съобщи, че отдава провалянето от Септември София с 0:2 на бездушната игра на отбора му. Специалистът разяснява и виковете от страна почитателите „ оставка “, като изясни, че неговото предпочитание е да остане до края и да помогне на отбора да се избави.

„ Отдавам загубата на бездушната игра. Играхме без темперамент, не бяхме нападателни, Септември бяха по-агресивният и по-добрият тим. Заслужено победиха “, стартира Малин Орачев.

„ И аз желая да проучвам за какво стигнахме до тук. Явно не знам и аз какво да кажа в тази обстановка. Играем доста едва, нищо общо няма с мачовете първоначално. Естествено, че аз съм виновен, никой различен “.

„ Трябва да си променим държанието. Ако го създадем, ще променим играта. Ако не играеш нападателно и си лежерен, няма по какъв начин да печелиш мачове “, добави Орачев.

„ Това е следващ мач, в който откакто получим гол започваме да се организираме, да се опускаме и да играем най-малко малко от това, което аз желая “.

„ Между мен и играчите всичко е наред. Нормално е, когато тимът не върви, да има крясъци „ Оставка “. Но не знам, ще преспим, ще мислим и ще забележим. Лично аз в никакъв случай не бих се предал и желая да остана до края да оказа помощ на отбора да се избави. Това е моето предпочитание “, приключи Малин Орачев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР