Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров коментира успеха на Дунав

...
Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров коментира успеха на Дунав
Коментари Харесай

Киров: Днес на терена имаше само един отбор

Наставникът на Дунав Русе Людмил Киров разяснява триумфа на Дунав над Витоша Бистрица с 1:0 в среща-реванш от баражите за систематизиране на местата сред 11-о и 14-о в Първа лига.

"Победата пристигна с доста битка и себераздаване, през днешния ден имаше единствено един тим, този на Дунав, бяхме подготвени за тази среща, благодаря на публиката, която не спря да ни поддържа, на всеки един състезател мога да разгадавам. Имахме още две обстановки, където можеше да решим всичко, обикновено, през днешния ден видяхме много футболни работи от страна на нашия тим ", разяснява щастливия треньор на Дунав.

"Отбраната ни се оправи на равнище, освен през днешния ден, само че и в предходните мачове. През седмицата всеки сподели, че може да започва от първата минута, само че Станоев и Фирцулеску са съществени играчи на отбора, само че при нас няма титуляри ", добави той.

"Честно да ви кажа да, Светослав Ковачев е млад перспективен футболист, в него има доста футбол, уповавам се да ни помогне

до края в тези два мача, ние сме радостни, че той е при нас ", разяснява треньорът изгонването на Ковачев в края на дуела с пряк червен картон.

При състояние, че той беше останал единствено с жълт картон, то това беше негов девети и той щеше да пропусне двата мача против Септември. Сега Дисциплинарната комисия ще би трябвало да дефинира наказването на играча на идващото си съвещание.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР