Наставникът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди срещата

...
Наставникът на Дунав Людмил Киров говори пред медиите преди срещата
Коментари Харесай

Киров преди мача с ЦСКА-София: Няма страшно, не за първи път ще играем с водещите отбори

Наставникът на Дунав Людмил Киров приказва пред медиите преди срещата от 16-ия кръг на Първа професионална лига против ЦСКА-София. “Драконите” одобряват на Градския стадион в Русе " алените " в събота, 24 ноември от 15.00 часа.

" Настроението е обикновено, като преди всеки мач. Нямаме контузени и осъдени футболисти. Всички са подготвени за сериозна борба. Влизаме в серия, в която ще играем с трите най-хубави тима в България. Но няма нищо ужасно в това. И различен път сме играли с ЦСКА, Левски и Лудогорец ", стартира изявлението си наставникът на Дунав.

" Голям се става, когато се играе с огромните. В съблекалнята всичко е обикновено и има време за всичко - когато упражняваме - упражняваме, когато се майтапим - майтапим. Момчетата са готови на 100 %, мислим единствено за мача с ЦСКА. Въпреки неприятните метеорологични условия, подготвителния развой бе добър, момчетата се стараха доста. Искам да покажат темперамент и геройство, в което не се колебая ", добави експертът.

" Още от началото на седмицата приказвам на моите футболисти за идния ни противник. Дай Боже и шансът да е с нас и да вземем нещо от този мач. Запознат съм добре със мощните и слабите им страни. Силните са малко повече от слабите, само че ние сме подготвени за това. Утре след мача ще забележим каква сме я свършили ", сподели още Киров.

" Трябва да покажем предпочитание и най-много експанзия. Искам да видя тази експанзия от мача с Витоша, когато до 20-та минута поведохме с 3:0. Искам да виждам и неизменност. Убеден съм, че малко по малко работите ще се получат. Важното е новите футболисти да вдигнат равнището на тима с 20-30%. Трябва да има надграждане. Иначе няма по какъв начин да върнем публиката на стадиона ", добави старши треньорът на Дунав.

Той разкри, че клубът се е разделил по взаимно единодушие с Александър Александров. " Благодаря му, поисквам му триумф и нека бързо да си откри тим, в който да играе по-редовно. Ще се разделим с още играчи, само че не е момента да приказваме за това в този момент. Има още пет мача, дано да ги изиграем и тогава ще преценяме. "

Киров добави, че другата седмица към тима ще се причислят двама футболисти, които ще изкарат експериментален интервал в Дунав - естонец и поляк, играещи като десен бранител и дясно крило.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР