Наставникът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс - Рене Мюленстейн,

...
Наставникът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс - Рене Мюленстейн,
Коментари Харесай

Бербатов ще донесе онова специално нещо в играта ни, смята треньорът

Наставникът на Димитър Бербатов в Керала Бластърс - Рене Мюленстейн, приказва за българина ден преди началото на новия сезон в индийското състезание. “Бербатов и Уес Браун бяха доста стимулирани да играят в Индия. Те знаят какво е да си измежду експерти. Те ще бъдат тези, които ще обезпечат това особено нещо в играта ни”, разяснява холандският треньор.
.@rmeulensteen1: " I am very pleased with our pre-season. Our fitness levels have increased. But we are not there yet. Everybody is fit and ready. " #LetsFootball #KERKOL pic.twitter.com/J3n2WUfkUr
— Indian Super League (@IndSuperLeague) November 16, 2017
За Мюленстейн това също ще е дебют в Керала, откакто и той като Берба дойде това лято. Бившият ментор в Манчестър Юнайтед е удовлетворен от своите футболисти досега. “Впечатлен съм от професионалното отношение на състезателите и тяхното предпочитание да се приспособяват към метода ни на игра. За тях е значимо да се концентрират върху самата среща и да си играят играта. Доволен съм от извършената подготовка. Физическата ни форма се усъвършенства, само че към момента не сме на нужното равнище. Като цяло обаче всички са здрави и подготвени за старта”, сподели още треньорът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР