Наставникът на даде мнението си след успеха с 2:0 над

...
Наставникът на даде мнението си след успеха с 2:0 над
Коментари Харесай

Херо: В 9 от 10 полувремена сме без гол, но забелязвам още бели петна

Наставникът на даде мнението си след триумфа с 2:0 над. Херо остана удовлетворен от резултата, само че изрази леки забележки към своите момчета.

" -чистите положения си ги изтървахме. В началото имахме две на 100%, не успяхме да ги осъществяваме. Влязоха други. Доволен съм като цяло, въпреки че имаше моменти, в които предоставихме самодейността на Славия, не знам по каква причина. Като цяло съм удовлетворен. За неодобрение е мъчно да се приказва, влязоха футболисти, които не са подготвени - и. Трябва ни повече самочувствие пред гола, уповавам се да преодолеем този проблем.
Днес редувахме мощни и слаби моменти, желае ми се да имаме неизменност, към момента имаме бели петна в организация, бих споделил. Не желая да разясня дали сме фактор, опитваме се да се надиграваме против всеки, изпуснахме някои победи, да вземем за пример против, във футбола по този начин се получава от време на време. Трите гола ги допуснахме единствено в 1 полувреме, останалите 9 полувремена са без да допуснем гол, което приказва за непоклатимост. Не виждам лесни тимове, тази година тимовете са много равностойни, всеки може да загуби от всеки. на Илиан играе атрактивен футбол, ще е мъчно ", сподели опитният експерт. efbet Лига 5 кръг, понеделник 14 септември  Славия 0:2краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР