Наставникът на даде мнението си след успеха с 1:0 над

...
Наставникът на даде мнението си след успеха с 1:0 над
Коментари Харесай

Ицо Янев: Доволен съм, но да не хвърчим във въздуха

Наставникът на даде мнението си след триумфа с 1:0 над. Някогашната звезда на ЦСКА призна, че е удовлетворен, само че добави, че " чуковете " не трябва да се главозамайват.

" Доволен съм от трите точки и от метода, по който постигнахме успеха. Минахме през много премеждия, само че си заслужаваше, щом видях момчетата да се раздават по този начин. Момчетата вникнаха сносно в нещата, които говорихме на тренировката. Мачът се разви както искахме. По най-хубавия метод се възползвахме от възможностите, които Локомотив дава на съперниците си.

Ако по този начин продължаваме, можем да създадем положителни неща. За мен всички футболисти са идентични, те са тук поради качествата си и характерите си. Излишно е да приказвам какво съставляват Миро Будинов и Боби Галчев. Искам да създадем тим и колектив, който да има стойност на всички места.

Това че победихме през днешния ден, не значи, че би трябвало да хвърчим във въздуха. Имаме да подобряваме много неща и се надявам да вършим дребни крачка напред. Проведохме един доста добър лагер в Сандански, тимът на Своге ни зашлеви и се събудихме, би трябвало да им благодарим. Поздравявам всички, които обичат Миньор ", съобщи Янев. Втора лига 22 кръг, четвъртък 11 март  Миньор (Перник) 1:0краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР