Наставникът на даде мнението си след победата с 3:1 над

...
Наставникът на даде мнението си след победата с 3:1 над
Коментари Харесай

Арангелов: Доминирахме през целия мач, влизат деца набор '03 и '04

Наставникът на даде мнението си след успеха с 3:1 над. Специалистът похвали своите млади момчета и ги посъветва да продължат да дават най-хубавото от себе си, с цел да бъдат видяни от по-големи клубове.

" Наложихме превес в първите минути, пропускахме с лека ръка, доминирахме от самото начало на мача. Похвално е за нашите състезатели, че пробват да се надиграват, още позволяваме обикновени неточности в отбрана, само че ще ги поправяме. Нормално е, влизат деца набори 2003 и 2004, с течение на времето ще стават все по-опитни. Напрежение няма при нас, задачата е да изградим млад и боеспособен тим. Въпросът е да не позволяваме грешките, за които приказвах.
С всеки един тим ще излизаме да се надиграваме. Трябва време, без време няма да стане. И самообладание, нали. Мисля, че го имаме от страна на управлението. В последните 2-3 седмици продадохме двама в чужбина. Това би трябвало да е задачата на всички - да покажат най-хубавото от себе си, с цел да може някой да ги забележи. Ако продължим с това движение, мъчно ще създадем тим за игра, тъй като нямаме толкоз дълбочина в състава ", сподели треньорът на столичани. Втора лига 6 кръг, понеделник 14 септември  Септември (София) 3:190 минута  Миньор (Перник)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР