Наставникът на Черноморец Васил Евтимов сподели, че победите винаги са

...
Наставникът на Черноморец Васил Евтимов сподели, че победите винаги са
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Победите винаги са сладки, когато са срещу Левски

Наставникът на Черноморец Васил Евтимов показа, че успехите постоянно са сладки, когато са против Левски. Неговият отбор се наложи със 104:94 над своя противник в дуел от 27-ия кръг на НБЛ, а ето по какъв начин разяснява срещата треньорът на спечелилите:
 Черноморец най-накрая пречупи Левски и се намести в топ 3 на НБЛ Черноморец най-накрая пречупи Левски и се намести в топ 3 на НБЛ
“Победите постоянно са сладки, когато са против Левски. Този миг го очаквам от януари 2021-ва, когато за последно бихме Левски в Бургас. Винаги са ни били “черна котка ”. Казах на момчетата преди мача, че в случай че не знаят за какво са пристигнали в София, по-добре да не излизат на терена. Мисля, че схванаха известието. Като цяло съм удовлетворен, тъй като стана един доста хубав и атрактивен мач. Накрая ние се поздравяваме с победа. Левски също играха мъжки и се бориха до края, макар че бяха изтощени. Физически ние бяхме по-добре от тях. Бях сигурен и оптимист най-после на мача, че ще спечелим срещата физически, тъй като от тази позиция сме доста добре ”, сподели Евтимов.

Какво още сподели Евтимов може да чуете в прикачения видеоклип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР