Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели мнението си след
Коментари Харесай

Илиан Илиев след контролата със Созопол: Стана здрав мач като натоварване

Наставникът на Черно море Илиан Илиев показа мнението си след контролата на " моряците " със Созопол, извоювана от неговия отбор с 3:0 с помощта на хеттрик на Атанас Илиев.

" Като натоварване стана много здрав мач. Главно поради тези, които идват от травми, беше ванжно да натрупат игрови минути. Винаги имаме претенеции, че можем да играем по-добре. Доволни сме от това, което паказаха физически играчите ", стартира Илиев.

" Бразилците физически са добре, само че би трябвало да свикнат с тима. От еволюцията на Матеус Машадо съм удовлетворен, само че идващите 1,2 мача няма да е алтернатива, защото си възобнови паспорта и там стават постепенно нещата ", разкри треньорът на варненци.

" Знаехме, че Атанас Илиев няма да е в идеално игрово положение, когато идваше. Физически колкото и да си добре, не си ли играл мачове, е тежко. Дай Боже да ни помогне до края на шампионата, само че, може би, след подготовката ще е този състезател, който познаваме. И ние би трябвало да се нагодим в някои обстановки с него, както и той с тима ", добави Илиев.

" Искахме да намерим още един съперник за контрола, само че не можахме ", сподели още той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР