Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че отборът му

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че отборът му
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Сами сме си виновни, Левски се затвори

Наставникът на Черно море Илиан Илиев призна, че тимът му може да се сърди самичък на себе си за развръзката в мача с Левски. Варненци паднаха с 0:1, като експертът се оплака, че това се дължи на затворената игра на противника след попадението, а и в края " сините " са бавели играта.

" Мисля, че в действителност би трябвало да сме разочаровани от развоя на мача, защото през целия мач бяхме тимът, който искаше да играе с топката Левски се затвориха и чакаха на контраофанзива. Второто полувреме бяха на 30-ия метър и за нас беше доста мъчно да търсим решение и трябваше да търсим центрирания, което не е мощното ни оръжие ", съобщи Илиев пред DIEMA SPORT.

" Досега от трите ни мача с Левски вкъщи, в този мач доминирахме най-вече. Въртяхме фланговете, само че нямахме тази класа в последните 30 метра. Колкото повече минаваше времето, Левски повече бавеха времето, само че това е част от футбола. Можем да се сърдим единствено на себе си ", показа още експертът и разкри от какво въпреки всичко е удовлетворен.

" Имахме пространства, когато Левски още не се бяха затворили. Но не се възползвахме. От раздаването съм удовлетворен, само че единствено от футболния боязън да търсят топката и да играят напред, единствено от това можем да сме недоволни ", разкри още треньорът и се върна на предходния мач с Ботев за Купата на България, изгубен след осъществяване на дузпи.

" Не сме не запомнили случилото се в Пловдив, най-малко аз не съм, а съм сигурен, че и момчетата не са. Не изиграхме неприятен мач откъм наличие на терена и през днешния ден, направихме седем промени спрямо предния мач. Момчетата, които изиграха предния мач бяха най-хубавите и в този момент ", приключи наставникът на " моряците ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР