Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали своите футболисти след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали своите футболисти след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Публиката прие нормално Георги Илиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев похвали своите футболисти след триумфа с 3:1 в първия кръг на efbet Лига. " Моряците " доближиха до цялостен поврат, откакто позволиха гол в 15-ата минута, дело на Анте Аралица.  Черно море - Локомотив (Пловдив) 3:1 @@@
" Имаше напрежение в играчите. Локомотив е тим, който играе малко хазартно. Пресират високо. След 25-ата минута започнахме да вършим това, което би трябвало против скица 3-5-2. Можеше да вкараме повече голове. От 0:1 да обърнем противен тим като Локомотив, демонстрира характера на футболистите, за което ги приветствам. Не мога да обясня такова влизане в мача. Допуска се това в първия мач. По-важното е да не позволяваме такива влизания в идващите мачове. Повярвахме, можеше да вкараме и още голове. Схема 3-5-2 е доста рискова за нас, само че е много уязвима в отбрана, в случай че знаеш по какъв начин да играеш. Това е заслуга на футболистите. За Жоро Илиев няма какво да приказвам ".

" Самият факт, че играе на тези години и записа връх през предишния сезон за нас, демонстрира, че е експерт. Беше добре посрещнат през днешния ден. Не може всички да мислят еднообразно. Пожелаваме му триумф. Оценявахме напъните му като експерт и футболист. Хората пристигнаха на стадиона. Много съм удовлетворен от поддръжката на почитателите в този мач, в който не започнахме добре. Търсим централен бранител. Гръцкият централен бранител не игра. Цецо (Панов) игра на левия фланг, макар че е с десен крайник. Моментът да играем с ЦСКА е подобаващ, в случай че не беше мачът с Етър. Знаете какъв брой мъчно позволяват две следващи неточности. Надяваме се всичко през седмицата да бъде наред ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР