Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след домакинското равенство

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви след домакинското равенство
Коментари Харесай

Илиев: ЦСКА равен ги устройваше, видяхте от тяхната пейка кой влиза и излиза

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разгласи след домакинското тъждество (1:1) против ЦСКА 1948, че резултатът е подобаващ, защото двата отбора са си разделили по едно полувреме.
 Черно море и ЦСКА 1948 с реми, което може да е от изгода на Левски Черно море и ЦСКА 1948 с реми, което може да е от изгода на Левски
“Не ни устройва като резултат. Искахме да победим. Показахме го. Двата тима си разделиха по едно полувреме и резултатът е действителен. Второто полувреме вкарахме гол в точния момент, само че по-късно повече бавене, влизане на лекари. ЦСКА еднакъв ги устройваше и това си е тяхно право. Ако бяхме играли първото полувреме като второто, щяхме да победим. Като си правиш сметки, не постоянно излизат.

ЦСКА ги видяхме на пейката кой влиза и кой излиза. Запазиха владеенето на топката.

Поощрение за хъса, с който влязохме през второто полувреме, само че игрово можехме да създадем повече.

На нас не са ни проблем мачовете, а пътуванята. С Левски ни чака сериозен мач, само че до тогава има време да забележим за какво излязохме по този начин през първото полувреме ”, добави Илиян Илиев във връзка идното посещение на Левски в идващия кръг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР