Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви, че неговият тим

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви, че неговият тим
Коментари Харесай

Илиев: Знаете как взехме последните две домакинства, Сердюк не е женен за Черно море

Наставникът на Черно море Илиан Илиев разгласи, че неговият отбор е заслужавал успеха над Арда, само че в последна сметка заключи метафизичен, че през днешния ден не е било писано на варненци да завоюват. Срещата приключи 1:1 след много пропуски на “моряците ”, а треньорът им напомни, че в предходните две семейства пък шансът е бил на тяхна страна, а през днешния ден се е обърнал.
 Нелеп автогол на роден национал прекърши Черно море във Варна Нелеп автогол на роден национал прекърши Черно море във Варна
“Обърка се това, което сме правили и в други семейства. Вкарахме гол, изпуснахаме да затворим мача. Знаехме, че все ще имат обстановка. Когато не затвориш мача се получава по този начин. След изравняването имахме още положения. Не ни бе писано да победим. Знаете по какъв начин взехме последните две семейства. Може би това компенсира.

Не е имало раздразнителност след изравнителния гол. Имахме обстановки да затворим мача, не успяхме и се получи това, което сме виждали в предните години ”, сподели Илиев, който още веднъж бе запитан дали продажбата на Сердюк оказва въздействие на нападателната мощност на отбора.

“Минало е, продаден е, би трябвало да намираме решения. Беншаа вкара гол, удари греда, имаше още няколко положения. Единствено би трябвало да е по-активен. С качествата, които пиртежава, ще му помогне доста да е по-активен.

Сердюк не е женен за Черно море от 5 години. Беше 10 месеца, игра добре, взехме го без пари.

Беншаа имаше три положения. Съжалявам, че изпуснахме точки, които заслужавахме. Но семейството с Враца го измъкнахме в последните секунди.

Трябва да се подготвим добре за дербито, тъй като отново ще е турден мач. Спартак ще играе спретнат и на контраофанзива. В дербито всеки желае да победи. Всеки треньор желае тимът му да вкарва повече. Не може всяка обстановка да реализираш. Важно е да има по-плавен преход от офанзива в отбрана, там ще се реши мачът ”, предвижда Илиев предстаящото дерби на Варна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР