Наставникът на Черно море Илиан Илиев не беше доволен от

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев не беше доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Лошо ще е, ако свикнем на това лежерно темпо

Наставникът на Черно море Илиан Илиев не беше удовлетворен от играта на отбора и по-скоро от темпото през първото полувреме в днешния мач с Етър. Двата отбора приключиха наедно 2:2, а след последния съдийски сигнал експертът разкри, че Мартин Минчев е подписал контракт със Спарта (Прага).

" Когато не побеждаваш, си оставаш неудовлетворен. Вкарахме инцидентен гол през първото полувреме. Не е доста прелестно да играеш в 18:30. Най-вече поради качеството на игра. През второто полувреме и мачът стана по-бърз. Лошото е, в случай че почнем да привикваме на това движение. С това безгрижно държание, в случай че влезем в баража, ще имаме голям проблем. Първото полувреме беше тежко и за двата тима. Не знам дали това е най-удачният час ".

" Нека честитим рождения ден и гола на Исмаил Иса. Мисля, че 11-те гола са му малко за качествата, които има. Виждаме, че и Курьор е изтощен. С трите седмици подоговка на групи сме малко със затворени очи и сме трудноподвижни. Тези, които имат бази, са на много по-добро равнище. Марин Минчев подписа контракт със Спарта (Прага) ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР