Наставникът на Черно море Илиан Илиев не бе никак доволен

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев не бе никак доволен
Коментари Харесай

Илиан Илиев недоволен от представянето на Черно море в последната контрола

Наставникът на Черно море Илиан Илиев не бе по никакъв начин удовлетворен от представянето на отбора в днешната контролна среща с Лудогорец 2. “Моряците” показаха тима си за пролетния дял в efbet Лига с тъждество 2:2 против дубъла на “орлите”.

" Искаме да побеждаваме непрекъснато. През второто полувреме отново при статично състояние допуснахме обикновен гол, което повтаряме и би трябвало да се вземат в действителност ограничения. Въпросът е, че трябваше да играем малко по-освободени, с по-голямо наслаждение. Вкарахме доста напрежение в мача и видяхме, че когато вкараш напрежение и другият тим е затворен, мъчно се основават обстановки. Със сигурност някои играчи, за които смятахме, че ще бъдат титуляри, с тази контрола малко ни върнаха обратно в мисленето. Имаме една седмица да се подготвим за мача с Дунав ".

" Добре е примерно, че противникът игра спретнат, тъй като се чака и Дунав да играе по този метод и ние би трябвало да имаме способи да стопираме техните контраатаки, а не както направихме грешката за втория гол през днешния ден. Пуснахме да има контраофанзива от съвсем изритана топка. Присъщо е на индивида, когато има огромно внимание към даден футболист, медийно и от почитателите, внезапно да си станал звезда прекомерно рано, тъй че свалянето на земята си е моя работа. Трябва да ги изправим, не ми хареса държанието на някои момчета и ще би трябвало да имаме съществени диалози, той като единствена звезда е тимът. Габриел Лейте, съгласно мен, доста мъчно ще остане в тима ".

" Шансовете му да остане са по-малки. Единственото, което допуснахме по време на подготовката, е неприятната травма на Фахд Актау. Това малко ни лимитира при избора на централни бранители. Цветомир Панов също пропусна много от подготовката и видяхме, че не е в идеално положение. Това ни тормози, че три-четирима души пропуснаха част от подготовката, а те са варианти да играят. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР