Наставникът на Черно море Илиан Илиев напусна бесен пресконференцията след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев напусна бесен пресконференцията след
Коментари Харесай

Черно море победи, но Илиан Илиев прекрати бесен пресконференцията

Наставникът на Черно море Илиан Илиев напусна гневен конференцията след мача със Славия, макар че неговият отбор завоюва дуела с 1:0.

Повод за тези негови дейности бе въпрос на публицист, който го попита за пререканията му с почитателите на белите.

“Какво да направя? Да оставя да ме псуват на майка по-късно, което ми се случи през седмицата”, сподели Илиев и напусна конференцията макар опитите да бъде спрян.

Илиев реагира по този начин, защото през седмицата умря неговата майка.

Всичко обаче приключи наред, откакто минута по-късно журналистът и Илиан Илиев си стиснаха ръцете.

Иначе за самия мач треньорът на варненци съобщи: “Инфарктен край за нас. Добре, че е положителен за разлика от пердишните мачове, в който трябваше да победим, само че доста пропуски ни лишиха от точките. Днес ориста ни го върна.

Славия има умел тим, играе бързо на контраофанзива. При изгонването на играча на славия малко се успокоихме, малко движехме топката и Славия провежда няколко контраатаки.

Много значима победа. Няколко тима са покрай топ 6. Нашата цел беше да играем и да победим. Пропуските не ни повлияха на играта. Може би се върнахме към предходни мачове, когато изпуснахме доста положения и не спечелихме. Но през днешния ден всичко приключи благополучно”, съобщи Илиев, който разяснява и победния гол на Исмаил Иса, маркиран след ефектна задна ножица в 91-ата минута.

“Първо би трябвало да опиташ, тъй като в тази обстановка е по-лесно да си спреш топката. И второ - въпрос на шанс и късмет. Преди това Иса имаше по-чиста обстановка. Само трябваше да копне топката, само че и имаше добра реакция на вратаря.” efbet Лига 17 кръг, събота 23 ноември  Славия 0:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР