Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволството си след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволството си след
Коментари Харесай

Илиев: Черно море трябва да е фактор догодина

Наставникът на Черно море Илиан Илиев изрази задоволството си след триумфа на тима му против Ботев Пловдив с 1:0 в следващ мач от кръга в Първа лига. Опитният експерт удостовери, че в срещата е нямало залог, само че успеха е трябвало да бъде взета поради достойнството на тима. Илиев призна, че желанието му е варненци през идващия сезон да бъдат фактор и да не редуват мощен със слаб мач.

„ Важна победа за нас бе това след двете следващи загуби, които записахме. Мисля, че отговорът ни бе добър и изиграхме сериозен дуел, въпреки че нямаше огромен
залог в мача. Ботев е тимът, който задържа топката и ни затрудни второто полувреме, само че радостното е, че победихме”, разяснява Илиев пред DIEMA SPORT.

„ Имаме 33 изиграни мача и малко са тези, в които да кажа, че не съм удовлетворен. Това, че на Левски в предния мач им влязоха съвсем всички ситуации… не е прелестно за футболистите. Мисля, че играчите излязоха с чест от дуела. Дори Ботев да е разтърсен, на това движение на игра в същото време, може да ти сътвори постоянно неприятности. Ние не бяхме доста добре психически след двете загуби”, подчертава той.

„ Всички момчета демонстрираха, че можем да играем добър футбол, само че малко ни липсваше скоростта в нападателен проект. Мачът бе за чест, горделивост и всеки би трябвало да покаже, че е футболист. Ако мачът беше в 21,00 вечерта, щеше да е по-леко, само че в този момент идва идващ мач, в който ще опитаме да победим още веднъж. Ние редуваме добър с неприятен мач, бихме Лудогорец, след това паднахме от ЦСКА. Искаме идната година да сме фактор и да се изкачим в класирането. Не залитаме в крайности, само че може би това е плод на случайност или на обстоятелства”, приключи Илиан Илиев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР