Наставникът на Черно море - Илиан Илиев говори обстойно пред

...
Наставникът на Черно море - Илиан Илиев говори обстойно пред
Коментари Харесай

Илиан Илиев иска Черно море да бъде фаворит във всеки един мач от Първа лига

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев приказва обширно пред медиите момент, откакто новият му клуб излезе за първа подготовка през тази година.

Специалистът чистосърдечно разгласи, че на " Тича " постоянно се е усеща като вкъщи си.

" На " Тича " постоянно съм се чувствал като вкъщи си. Отправили сме оферти към играчи, които са били в Черно море, и чакаме техните решения. Приоритет пред тях е чужбина, което е обикновено за възрастта им. Ако не успеем да ги притеглим, ще би трябвало да реагираме по различен метод. Зимата не е толкоз елементарно да се прави селекция. Целта ни е да успеем да съберем верните хора ", сподели Илиев.

 Черно море притегли Мехди Фенуш, Венцислав Бенгюзов и Аристоте Ндонгала
Официално: Черно море с три нови попълнения

Французин от конгоански генезис също тренира с тима

" Неприятната новина е, че трябваше да се разделим с Онджей Сукуп, който има проблеми със здравето на жена си. Помоли управлението да го освободи, с цел да се прибере в Чехия. Смятам, че особено за десния бек решенията ги имаме, без да се постанова да търсим нови хора ", добави още новият ментор на " моряците ".

Относно противниците за контролни срещи Илиев показа: " Резултатите в инспекциите не са значими. Важно е да се подготвим добре за първите мачове от шампионата. Знаете, че програмата ни не е от най-благоприятните. Нямаме доста време, само че се надяваме да създадем тим, който да е противен за съперниците ни. Всеки мач би трябвало да излизаме със самочувствието на любимци. Независимо дали играем с първите три тима в класирането, както в тази ситуация. Нямаме ли самочувствие, мъчно ще реализираме победи. Трябва да го създадем в тези 4-5 седмици и последователно да построяваме стила на тима ".

 Илиан Илиев: Поискахме Бенгюзов и Фенуш от Галин Михайлов, той се съгласи
Илиев: Поискахме Бенгюзов и Фенуш от Галин Михайлов, той се съгласи

" Остава футболистите да парафират персоналните си условия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР