Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе щастлив след победата

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе щастлив след победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Това е един от най-трудните мачове в кариерата ми, дано имаме късмет срещу Лудогорец

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе благополучен след успеха с 3:2 на неговия тим във варненското дерби против Спартак. Специалистът обясни, че това е бил един от най-трудните дуели в неговата кариера и си пожела повече шанс в реванша за Купата против Лудогорец, защото “орлите ” подобрявали представянето си с всяка минала среща.
 Варна е зелена! Черно море подчини Спартак в огромен театър Варна е зелена! Черно море подчини Спартак в огромен театър
“Нервен мач за нас. Това е един от най-трудните в кариерата ми. Трябваше да спечелим непременно. Изключително сложен мач за мен. До втория гол съвършен мач за футболистите. После дадохме на съперника да си намерения, че може да стигне до нещо. До втория гол бяхме съвсем съвършени.

Втория гол падна рано, отпущането ни, а и активизирането на съперника пристигна рано. Бяхме по-добри и заслужавахме да спечелим. Поздравявам и хората на трибуните. Заслужаваше си това дерби.

Спартак като капацитет нямат нищо общо с тима от първия полусезон, сработват се с времето. Но ние ги превъзхождахме ”, сподели Илиев.

“Ще подходим съществено и тази победа ще ни даде подтик. Ще играем и по-освободени душевен. За 24 дни изиграхме 7 мача. Надявам се да имаме и малко шанс против Лудогорец, тъй като те се усъвършенстват с всеки минал мач ”, добави треньорът на варненци във връзка идния реванш от шампионата за Купата против Лудогорец. Първата 1/2-финална среща във Варна приключи 3:2 в интерес на “орлите ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР