Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от загубата

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован от загубата
Коментари Харесай

Илиан Илиев разкри каква е причината за тежката загуба

Наставникът на Черно море Илиан Илиев бе отчаян от загубата с 1:4 от Берое, само че въпреки всичко резервира успокоение и проучва рационално аргументите за провалянето. Специалистът е на мнение, че в основата на отрицателния резултат е необиграността на отбора при съществуването на голям брой нови футболисти.

“Със сигурност резултатът не е изцяло неправдив. Разбира се, не заслужавахме да победим, само че не и да загубим толкоз тежко. Мачът стартира добре за нас, само че последователно дадохме самодейността на противника. Ние си знаехме, че нашата групировка не е най-обиграната, защото имаме доста нови футболисти, а те са добър тим на контраофанзива. Опасявахме се от крайните бранители, тъй като нямахме обиграване най-много в тази четворка”, сподели Илиев.

“С повече сигурност в отбрана мисля, че нещата ще се подобрят. Нормално е толкоз доста нови играчи да не могат да се стиковат незабавно. Не е приятна тази обстановка, само че ще работим. Излизали сме от по-тежки обстановки. Важното е да играем по-умно в идващите мачове Нашата цел е да създадем тим, а не да гоним класиране в шестицата. Ако реализираме нещо със настоящето ни положение, ще е малко на шанс, в сравнение с заслужена игра”, съобщи още Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР