Наставникът на Черно море бе доволен от обрата на неговия

...
Наставникът на Черно море бе доволен от обрата на неговия
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Направихме доста глупости, но показахме характер

Наставникът на Черно море бе удовлетворен от обрата на неговия отбор против Ботев (Пловдив). " Моряците " стигнаха до инфарктно 4:3 като посетител, откакто губеха съвсем през целия дуел.
 Инфарктен мач в Коматево! Черно море остави Ботев (Пд) с празни ръце в голово шоу Инфарктен мач в Коматево! Черно море остави Ботев (Пд) с празни ръце в голово шоу
" Радваме се, че обърнахме резултата. Откъм игрово отношение има още какво да се желае. Направихме много нелепости в отбрана, с цел да допуснем три гола, само че след това показахме темперамент да потърсим обръщането. Винаги има доза шанс в някои обстановки, само че приветствам играчите за характера. Допуснахме обаче неточности, които професионални футболисти не би трябвало да вършат.

Знаехме, че след избран миг в мача Ботев има някакви физически проблеми и успяхме да натиснем. Най-важното в този момент е да възстановим контузените, с цел да имаме повече варианти. Много са ни значими тези 7-8 дни, с цел да върнем някои от хората с проблеми ", сподели Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР