Наставникът на Челси коментира предстоящия сблъсък с Аякс от груповата

...
Наставникът на Челси коментира предстоящия сблъсък с Аякс от груповата
Коментари Харесай

Лампард: Не трябва да бъдем предсказуеми

Наставникът на Челси разяснява идния конфликт с Аякс от груповата фаза на Шампионска лига.

"Сините " одобряват Аякс на "Стамфорд Бридж " на следващия ден от 22:00.

"Това е методът, по който желая да играем. В част от игрите имаме потребност от повече придвижване, не може да си позволим да бъдем преклено предсказуеми. "

"Много е значимо играчите да се научат да одобряват играта в дискомфортни зони. Опитваме се да се движим с топакта, а това значи да се движим през централните елементи. Трябва да можем да получаваме топката и да я пласираме до по-сгъстените пространства. Това е значимо за футболистите. "

"В предната игра против Аякс, не бяхме подготвени да задържаме топката и я изпускахме бързо. Сега тренирахме сходни неща, играчите се усъвършенстват, само че постоянно може да бъде по-добре. "

"Аякс влизат в дуела със страховит връх. Спечелили са всичките си мачове, аз и играчите ми осъзнаваме това и знаем, че би трябвало да сме на топ равнище, с цел да спечелим. "

"Предния път им създадохме някои проблеми, само че считам, че в този момент би трябвало да се представим даже по-добре, тъй като чакам по-вълнуваща игра на следващия ден ", приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР