Наставникът на Челси Франк Лампард коментира загубата с 1:2 от

...
Наставникът на Челси Франк Лампард коментира загубата с 1:2 от
Коментари Харесай

Лампард: Играхме смело, класата на Марез направи разликата

Наставникът на Челси Франк Лампард разяснява загубата с 1:2 от Манчестър Сити. Английският треньор отличи цялостната игра на "сините ", само че съобщи, че е неудовлетворен от дребните елементи в играта на своите момчета.

"Исках да дойдем тук и да сме смели. Мисля, че тъкмо това показахме. При 1:0 контролирахме играта. Разбира се, тук не можеш да си сигурен, че този резултат ще остане. Направихме някои страхотни неща, само че не можеш да контролираш непрекъснато против Манчестър Сити. Те имаха своите моменти, само че ние играхме добре и има много позитиви. "

"Първият им гол беше неприятен шанс, само че вторият бе безспорна класа от Рияд Марез и това промени мача. Може би бяхме малко по-бавни в придвижването си в отбрана, знам, че дуелът бе добър за нас, само че съм отчаян от някои дребни елементи. "

"Отбори като Ливърпул и Сити натрупат резултати от много дълго време, работят дружно и то крепко, нещата им се получават. Не считам, че през днешния ден можеш да кажеш нещо по-различно за дуела от това, че един против различен играха два мощни тима. Единият победи поради инцидентен гол и миг на същинска класа от Марез. Това беше нещото, което наклони везните ", съобщи Лампард.

"Чувството е необичайно, тъй като не бяхме губили толкоз дълго време. Знам, че в случай че продължим да работим, ще се оправим. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР