Наставникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не бе доволен от

...
Наставникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не бе доволен от
Коментари Харесай

Сашо Ангелов недоволен от съдийството в мача с Левски

Наставникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не бе удовлетворен от съдийско решение, при което е трябвало да бъде отсъден ъглов удар. В ответната офанзива Левски вкара третия гол за триумфа си с 3:1 над врачани.
 Левски - Ботев (Враца) @@@
“В нас би трябвало да търсим повода за загубата. Допуснахме два евтини гола. Трудно е да обърнеш Левски с два гола пасив. Третият им гол стана след наша офанзива. Не съм видял през първото полувреме толкоз мощен Левски. С нашите две неточности сами се бихме. Не ни победиха с кой знае каква игра. Имаше корнер за нас, вкарах и ръстов играч. При идната офанзива незабавно стана гола. Съдията сподели, че щял да гледа обстановката. Да нямаш право да кажеш против арбитър нещо, е доста неприятно. Има санкции и това докара футболът ни до това дередже”.

“Второто полувреме тимът се преобрази малко. И при 2:0 можеше да обърнем резултата. Има към 7-8 равностойни тима. Два тима, които са леко над другите. Това е шампионата. Миналата година по същото време имахме същите точки. Силата ни беше от месец октомври до декември. След тия две неточности през днешния ден мога да кажа, че не влязохме добре в мача. Отборите се научиха да се затварят добре”. efbet Лига 11 кръг, събота 28 септември  Левски 3:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР