Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше разочарован от изхода

...
Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше разочарован от изхода
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Този път късметът изигра роля

Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше отчаян от изхода на дуела с Локомотив София. Двата отбора завършиха наедно 2:2, а в самия край врачани изпуснаха трите точки.

"Много пъти споделям, че шансът не е толкоз значим, само че този път той изигра неговата роля. Връщам се на мача преди няколко месеца, когато ситуацията беше същото. Тогава ни биха в 95-та минута, значи има някаква неведома мощ сред тези два тима. "

"Останахме с 10 души, това несъмнено ни повлия, търсех друга развръзка. След като поведохме с 2:1 беше обикновено да се позатворим и да разчитаме на контраофанзива, само че не ни се получи ", съобщи Ангелов пред DIEMA SPORT и показа упованията си за борбите до края.

"Има още 13 мача до края, за момента може би има някакво положително стичане на събитията за Царско село, само че по този начин е единствено за момента. Във всички кръгове до края ще е по този начин, оспорвано. "

"С такива мачове единствено се пораства, да не си мислят момчетата, че единствено ще бият или единствено ще губят. Има и такива борби, които те вършат по-силен. Тази беше една от тях ", съобщи още Ангелов и разяснява силите на отборите в челото.

"Съгласен съм, че всички тимове в челото са изравнени. Но мобилизацията преди мач е значима, тъй като огромни проблеми вършат по-малките тимове. Но за силите сред четирите водещи тима, че са изравнени, склонен съм ", разкри треньорът на Ботев Враца и приказва за зимната селекция и подготовка.

"Далеко е да мислим за края на сезона, има отмора, прехвърляния, подготовки, има доста време. Всеки треньор, в случай че ще да е и в най-великия клуб, в случай че има нещо положително на пазара, той го желае. Ние сме рисков посетител, въпреки че по резултатите демонстрираме, че сме по-добър хазаин ", приключи Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР