Наставникът на Ботев Враца - Христо Янев, заяви след загубата

...
Наставникът на Ботев Враца - Христо Янев, заяви след загубата
Коментари Харесай

Христо Янев: Работим за това Ботев Враца да продължи да бъде в елита

Наставникът на Ботев Враца - Христо Янев, съобщи след загубата с 0:3 от ЦСКА, че пред неговия тим има много работа за извършване и, че първо би трябвало да се пребори със себе си. Младият експерт също по този начин увери, че всички в клуба работят крепко за това врачани да остават в елита и през новия сезон.

„ Доволен съм от държанието на футболистите през първите 45 минути. Можем да поздравим Тибо Вион за осъществяването, само че при тези условия е мъчно да се надиграваш с ЦСКА. Имаме работа, която би трябвало още да свършим и ще я създадем “, стартира Христо Янев.

„ Защитата ни не е най-слабото звено, тъй като целият тим се пази, това са групови недостатъци. Гледаме да предотвратим слабостите. ЦСКА е мощен тим – главен кандидат за купата. Индивидуалностите в техния отбор са на друго равнище, само че ние не отстъпваме. Слабостта ни е, че не осъществяваме ситуациите, които сътворяваме “, сподели още той.

„ Винаги виждам положително, без значение от това, което мисля. Позитивите, които виждам е, че имаме тим, който желае да се пребори със себе си и по-късно с другите съперници. Ще създадем всеки мач това, което се нуждаем да печелим точки и да останем в групата. Знам какво имаме. Днес съзнателно на терена не се появиха няколко футболисти “, съобщи старши треньорът на Ботев Враца.

„ Бихме се радвали в случай че притеглим двама футболисти на съответни позиции. Имаме тим, който има всички предпоставки да си свърши работата. Всеки мач е значим за Ботев Враца и ние работим отборът да остане в българския хайлайф. Тук разликите са доста дребни, в случай че успеем да се преборим със себе си, да вкараме 30% от обстановките, които сътворяваме и ще го създадем “, приключи Христо Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР