Наставникът на Ботев Враца, Дженаро Йецо, сподели радостта си след

...
Наставникът на Ботев Враца, Дженаро Йецо, сподели радостта си след
Коментари Харесай

Емоционалният Йецо: Благодаря на целия клуб, не сме спали цели нощи, за да решим проблеми си

Наставникът на Ботев Враца, Дженаро Йецо, показа насладата си след триумфа с 3:2 против Етър, който подсигурява оцеляването на врачани в efbet Лига. Италианецът беше емоциоанлен в изявлението си, отблагодарявайки се на всички в клуба и на почитателите за доверието.

„ За този един месец страдахме доста. Първата спънка беше езиковата. Опитахме тимът да се приспособи към нова методология на работа. Трябваше и сърце, доста работа и доста централизация, с цел да реализираме задачата. Отборът ме следваше по най-хубавият метод. Направихме по този начин, че Ботев Враца да остане в елита “, стартира треньорът на врачани.

„ Преди всичко благодаря на последователите. Те бяха компактно зад нас и ни поддържаха по страховит метод, с цел да преодолеем днешното тестване. Искам да благодаря на всички почитатели, на моя тим, който ми подари страхотни страсти, на всички от щаба ми, както и притежателите, които ми дадоха този късмет. Градът ни одобри по в действителност страховит метод “.

„ Когато мислиш, че си постигнал задачата, постоянно се губи концентрацията. Това е нещо, което не поддържам. Не може да изпускаме по този начин задатък. Трябва да ги научим да не позволяват сходни неща отсега нататък. Сега ще честваме, тъй като беше доста тежък месец. Не сме спали по цели вечери, с цел да оцелеем. През идващите дни ще решим какво ще вършим “, приключи Дженаро Йецо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР