Наставникът на Ботев Враца, Даниел Моралес, поздрави играчите си за

...
Наставникът на Ботев Враца, Даниел Моралес, поздрави играчите си за
Коментари Харесай

Моралес: Подобни мачове ни дават увереност, че сме избрали правилните играчи

Наставникът на Ботев Враца, Даниел Моралес, поздрави играчите си за показаното усърдие по време на успеха против Славия с 1:0. 

„ Отношението и държанието на тези момчета ме печели всеки ден. Това дава на мен и на клуба убеденост, че сме избрали верните играчи. Не играхме добре, само че със усърдие се случи. Късметът е на страната на тези, които работят. Благодарен съм, уповавам се да сме здрави и да създадем хубави мачове “, стартира Моралес.

„ И двата тима желаеха да победят. Много неща не се получиха и имаше неприятни отигравания. Пресилени бяха двата картона на Кавдански. Щом са дадени обаче няма да връщам обратно. Имаме други хора, които влизат в идващия мач. Доволен съм, че спечелихме тази борба “.

„ Не мога да отлича работата на отбраната. Краси Костов избави две обстановки, те имаха и греда. Ние имахме по-чистото състояние поради гола, само че те имаха множеството шансове през първото полувреме. Футболът е подобен, че мъчно се държи непрекъснато високо равнище. Ако момчетата обаче осъзнават, че това е метод да се играе, ще се получат нещата и отсега нататък “, приключи той.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР