Наставникът на Ботев Враца, Антони Здравков, коментира поражението с 1:2

...
Наставникът на Ботев Враца, Антони Здравков, коментира поражението с 1:2
Коментари Харесай

Здравков: Изпълнихме първоначалния замисъл, доволен съм от момчетата

Наставникът на Ботев Враца, Антони Здравков, разяснява провалянето с 1:2 от ЦСКА в дуела за Купата на България. Врачани отпаднаха мъчително от шампионата, откакто 60 секунди преди края на постоянното време резултатът бе 1:1 и мачът влизаше в продължения. В 89-ата минута обаче резервата Ахмед Ахмедов изпрати ЦСКА на полуфинал, а Ботев Враца - вкъщи.

"Определено съм удовлетворен. Излязохме на "Армията " и играхме като с еднакъв. Дори в много моменти от мача ги надигравахме и стояхме по-добре на терена ", съобщи Здравков.

"Замисълът бе да излезем и да играем футбол. Момчетата се постараха оптимално да са нападателни, да запълнат зоните. всяка една обстановка за офанзива я оползотворихме. Да, пропуснахме няколко, само че все пак изпълнихме замисъла си. "

"Отдавам грешката на страстта. Тази обстановка е отигравана доста пъти в подготовка, само че по този начин се е случило - нищо не можем да създадем. Можеше всичко да стане, само че това е футболът - един миг взема решение мача. "

"Това е стилът ми, имам вяра в него. Има и грешки, само че това, което ние играем, се учи доста време, тъй че аз съм удовлетворен от представянето ни. "

"Да, програмата се облекчава, само че ние сме готови да играем на два фронта, тъй че въобщще не сме мислили, че Купата е в тежест ", призна Здравков.

"Винаги съм бил положителен, в никакъв случай не съм мислил за неприятното. Вярвам на тези футболисти и считам, че тимът ще продължи по този начин. Да, няма да ни е елементарно, само че в случай че сме такива, каквито сме в последните мачове, считам, че имаме сили да се преборим с всеки от тези тимове. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР