Наставникът на Ботев (Враца) Антони Здравков даде мнението си след

...
Наставникът на Ботев (Враца) Антони Здравков даде мнението си след
Коментари Харесай

Тони Здравков: Времето не е с нас

Наставникът на Ботев (Враца) Антони Здравков даде мнението си след контролата с ЦСКА-София, която врачани изгубиха с 0:2.

" Видяхме усърдие, предпочитание, апетит за футбол, което е нещо напълно обикновено. След тази пауза е обикновено да имаш предпочитание за игра. Имаше грешки, само че съм удовлетворен от старанието на момчетата. Липса на синхром? Имаше, да. Виждаше се, само че е обикновено. Тренираше се на групи през последния месец, преди този момент два месеца не се тренираше.

Времето не е с нас, желаеме или не, би трябвало да наваксаме. Липсва бързината, пъргавината. Опитахме се да търсим свободните зони, да владеем топката, доколкото ни беше разрешено. Това са положителни неща. От ден дневно тимът би трябвало да се старае да върви напред, защото би трябвало да печелим мачовете, които ни предстоят.

Не мога да кажа, че за мача с Ботев ще сме подготвени на 100%, груповата игра ще надвива в този интервал. Всички момчета, които имат картотека ще продължат присъединяване си до края на шампионата. Остана да преговаряме с още няколко момчета, задачата ни е да не би трябвало да взимаме доста нови, защото няма да има време и от състезание ще се влезе в новото състезание. Целта е да запазим мястото в групата ", сподели експертът след инспекцията в Борисовата градина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР