Наставникът на Ботев Враца – Даниел Моралес, остана много доволен

...
Наставникът на Ботев Враца – Даниел Моралес, остана много доволен
Коментари Харесай

Моралес обяви как се прави отбор

Наставникът на Ботев Враца – Даниел Моралес, остана доста удовлетворен след успеха с 2:0 над Берое. Бразилецът похвали своите футболисти след триумфа над старозагорци и се надява играта на врачани да се усъвършенства с всеки минал мач.

„ Не става въпрос за мача с ЦСКА, защото шампионата е дълго. Поражението ме заболя тогава по друг метод. Не на мотивация, а на достолепие беше въпросът. Момчетата заслужават похвали през днешния ден, защото се бориха до дъно. Спечелиха справедливо мача. Имахме по-добрите обстановки. Отбор се прави с достолепие и дисциплинираност. Това желая от нашия тим “, стартира бразилецът.

„ Имахме повече шансове през днешния ден на контраофанзива. И двата тима се борим за едно и също. Знам, че на сътрудника му е мъчно, на мен ми е мъчно и би трябвало да работим доста. Когато се бориш за тези места в класирането, не е елементарно. Днес бяхме по-добре, вкарахме два гола. Имахме още шансове, само че нека продължим по този начин “.

„ Миналият път ме питаха какво би трябвало да променим. Аз не мисля, че би трябвало да променим играта си, а да я подобрим. Опитва и сътрудника, защото единствено с добра игра можеш да побеждаваш. Късметът ще те покрие 1-2 пъти. На контраофанзива вкарахме хубави голове. С Арда шансът не ни покри. Радвам се, че взехме три точки и в този момент ни отпада малко от напрежението най-малко до събота “, подчертава Моралес.

„ Ако аз като треньор нямам доверие на моите играчи, не съм треньор на този тим. Вярвам, че Браян Переа ще вкарва голове. Тренира всеки ден, както и другите. Те оставят на терена, бият удари, вършат центрирания. Как няма да се усъвършенства? Браян е класен футболист и се надявам да си възвърне формата от началото “, приключи Моралес.
















































--> -->     Удължава се помощта за б
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР