Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори преди утрешния мач

...
Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров говори преди утрешния мач
Коментари Харесай

Белия: От пет дни работим върху това как да бием Маритимо

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров приказва преди утрешния мач на " канарчетата " против Маритимо в Лига Европа. Той се надява на позитивен резултат против португалците, като не изключва да се стигне и до осъществявания на дузпи.

" Надявам се да сме намерили метода, по който да победим Маритимо. В последните пет дни работим върху това. Маритимо е един добър тим, уповавам се да се възползваме оптимално от техните неточности, както и да използваме нашите най-хубави страни. Фернандо Виана? Той ще е до последно под въпрос и ще решим в последния миг дали ще вземе присъединяване в срещата. Подготовката за реванша? Имахме опция да следим една среща на съперника - тази среща нас.

Пак споделям, че това е сериозен съперник и се надявам да сме намерили слабите страни в неговото показване. Омар Косоко? При него нещата са финализирани, на следващия ден ще бъде последният му мач за Ботев (Пловдив), а в петък би трябвало да се причисли към новия си клуб. Срещу ЦСКА допуснахме неприятна загуба, само че във футбола постоянно е най-съществен идващият мач. Затова мислим за идващия мач. Дузпи? Във футбола всички е допустимо ", довери Белия в Португалия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР