Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, призна, че отборът

...
Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, призна, че отборът
Коментари Харесай

Душан Керкез: Не играхме толкова добре, феновете ни дадоха енергия и мотивация

Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, призна, че тимът му не е играл задоволително добре, само че благодари на почитателите за поддръжката, която оказаха на неговите футболисти, които завоюваха с 2:0 семейството си на последния в класирането Етър Велико Търново..

„ Искам да поздравя моите играчи и почитателите, тъй като те усещаха, че не играем най-хубавия си мач, само че ни дадоха сила и мотивация. Започнахме мача доста добре, ударихме греда, имахме няколко офанзиви “, стартира Керкез.

„ През предходната година имахме някои положителни резултати, само че първият изгубен мач през годината беше стъпка обратно за нас и беше ясно, че ще ни е мъчно. Намалихме грешките. През първото полувреме правихме непредизвикани неточности, на разстояние от няколко метра играчите не успяваха да комбинират, Радвам се, че поговорихме на почивката и показахме по-добро лице през второто полувреме “, продължи той.

„ Разбира се, че съм доста благополучен, че две млади момчета от академията сграбчиха шанса си. С работа всичко се получава. Продължаваме да гледаме напред като тим. Атмосферата е добра, имаме доста млади футболисти, които би трябвало с всеки минал ден да се развиват, да работят “, сподели още Керкез.

„ Днес не играхме по толкоз добър метод, само че мога да кажа, че втората половина от първото полувреме е най-лошата, откогато пристигнах тук. Ние гледаме мач за мач “, сподели още старши треньорът на Ботев Пловдив.

„ След няколко дни срещаме мощен конкурент, макар че приказваме за тим от Втора лига, Спартак Варна има класата за Първа лига. Искаме да продължим напред. Знам, че почитателите още веднъж ще са тук да ни поддържат и ще опитаме да ги зарадваме с победа “, приключи Керкез.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР