Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана умерен изказването

...
Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана умерен изказването
Коментари Харесай

Керкез: Получи се хубав мач, Ботев е голям отбор и заслужаваме да се борим за титла и Купа

Наставникът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана сдържан изявлението си след равенството 2:2 със Славия в столицата. Треньорът на „ канарчетата “ разяснява играта на своя отбор, задачите и упованията пред тима и за какво Георги Николов бе оставен като запаса.
Прочетете още
„ Поздравявам и двата тима за днешния дуел. Мисля, че беше доста прелестен мач за гледане от почитателите. Много красива игра и от двата тима. Специално моя тим желае да играе по този метод – да господства и да търси попаденията. Искам да поздравя Славия и Златомир Загорчич, тъй като тимът наподобява по друг метод под негово управление. Заслужавахме да спечелим, само че имаше неприятно стичане на събитията. В Славия има хора с опит, които постоянно могат да ни санкционират. Продължаваме напред, тъй като това е процесът, през който би трябвало да преминем “, стартира Душан Керкез.

„ Нашият тим не е от 11 играчи, а от 25 играчи. Понякога стартират едни играчи, от време на време други. Поздравявам Брахими, който постави доста труд да се върне в игра. Георги Николов има потребност от време да разбере какво желаеме, тъй като той от време на време прегаря, когато стартира като титуляр. Николов скоро ще бъде водещ изпълнител на националния тим на България. Работим, единствено би трябвало да бъде по-спокоен и единствено ще се усъвършенства “, сподели още той.

„ Искам да продължа нашите почитатели, които бяха с нас и ни подкрепяха от първата до последната минута. Ще се опитаме да се подготвим добре за идващия ни дуел и да спечелим. Лудогорец има добър треньор и играчи, имат нрав на спечелили. Ще бъде приказен дуел “, добави наставникът.

„ Ботев е огромен и популярен тим, който би трябвало да се бори всеки сезон за Европа, купата и Купата на България. Отборът има велика история и не би трябвало да се опасяваме от никого. Ботев Пловдив ще даде най-хубавото от себе си, с цел да може даже да загубим, да си тръгнем с високо вдигната глава даже и да загубим “, приключи Керкез.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР