Наставникът на Ботев Пловдив, Бруно Балтазар, смята, че неговият тим

...
Наставникът на Ботев Пловдив, Бруно Балтазар, смята, че неговият тим
Коментари Харесай

Балтазар: Видях позитивни неща, но не е резултатът, който искахме

Наставникът на Ботев Пловдив, Бруно Балтазар, счита, че неговият отбор се е показал на равнище против състава на Локомотив София, само че е имал неприятен шанс да не си вкара възможностите, в резултат на което мачът приключи 0:0. 

„ Беше сложен мач и не беше резултатът, който искахме. Мисля, че контролирахме през множеството време дуела и опитахме да спечелим, само че не се получи “, стартира експертът.

„ Паузата ни повлияя, откакто доминирахме през първото полувреме. Искахме да продължим добре и през втората част, само че ритъмът ни беше нарушен. Срещу Ботев Враца беше характерен мач, тъй като Бароан и Неделев играха за пръв път. Не играхме добре там, само че през днешния ден беше по-добре. Искахме да преобладаваме и да пресираме, когато нямахме топката. Създадохме положителни положения. В последните 10 минути се оголихме, само че съм удовлетворен от старанието и представянето. Показахме на терена това, върху което работихме “.

„ Не желая да се окайвам за загуените играчи. Искам да намеря решения. Искам с тези играчи да печелим всеки един дуел. Новият стадион е значим за Ботев Пловдив. Искаме цялостен стадион и въодушевени почитатели. Разбирам изцяло, че почитателите не идват на драго сърце тук и е обикновено развиването на клуба да минава през нов стадион. Ще се отправим към София за мача с ЦСКА със същата цел като през днешния ден – да спечелим “, приключи наставника.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР