Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, говори преди старта

...
Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, говори преди старта
Коментари Харесай

Валентич определи целта пред Ботев Пд

Наставникът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, приказва преди старта на новия сезон в родния хайлайф. "Канарчетата " стартират акцията с дуел против новака Пирин Благоевград.

"Пирин имат положителни качества. Ние сме ги анализирали. От опит знам, че когато тим влезе от Втора в Първа лига, тогава първите му мачове са доста мощни. Ние би трябвало да се отнесем съществено. За нас е значимо да играем с нашата активност, а не с тази на Пирин. Очаквам, че няма да е елементарен мач. Зарядът ще е висок, а времето ще е доста топло “, призна Валентич.

„ Вече имаме тим и главната ни цел е първата 6-ца. През минали сезон липсваше нашият капитан, видяхте какво се случи и с коронавирус рецесията. Сега нещата са разнообразни. Направихме добра селекция. Днес подписваме с централен бранител. Може да вземем още един футболист, само че не непременно “, уточни Валентич.

"Подготовката в Турция беше доста тежка. Най- слабата ни контрола беше с Царско село, само че имаме субективни аргументи за това. Сега мислим единствено за мача с Пирин. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР