Наставникът на Ботев Пловдив Аздурин Валентич сподели първите си мисли

...
Наставникът на Ботев Пловдив Аздурин Валентич сподели първите си мисли
Коментари Харесай

Валентич: Не съм разочарован от този резултат

Наставникът на Ботев Пловдив Аздурин Валентич показа първите си мисли след нулевото тъждество с Царско село на старта на шестия кръг в efbet Лига. Според него резултатът не е разочароващ, защото вижда усъвършенстване в тима си въпреки изгубените две точки през днешния ден.

"Беше мъчно с този терен. В първите 5 минути не се справихме с него, което докара до трите шанса за Царско село. След това ние се адаптирахме. Знаехме по какъв начин да играем и по този начин имахме повече надзор. Играхме доста постоянно в средата. Идеята бе да спечелим топката, само че това не докара до рискове. Имаше доста дуели. През втората част се появи Маркиньос. Това докара до мощни моменти в края. Успяхме да създадем доста обстановки. Ние би трябвало да печелим повече точки. Много от играчите не са удовлетворени от това, само че съм сигурен, че започваме да ставаме тим, който може да печели. Царско село сподели доста положително лице. През втората част те нямаха толкоз рискови положения, тъй като ние стояхме доста добре. Една точка е добре, само че ние сме по-добри в това да печелим ", стартира той.

"Понякога футболът взима нещо от теб и по-късно ти дава. Имаха 3 шанса и можеха да водят през първото полувреме. Играчите нямаха непоклатимост поради положението на терена. Това докара до тях. Това води до неточности от двете страни. Не съм отчаян от този резултат. За мен е значимо да виждам, че отборът ми се развива. Трябва да го прави с всяка подготовка и капацитетът ще пораства ", сподели още експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР