Наставникът на Ботев Пловдив – Желко Копич, призна че поражението

...
Наставникът на Ботев Пловдив – Желко Копич, призна че поражението
Коментари Харесай

Желко Копич: Съжалявам за играчите си

Наставникът на Ботев Пловдив – Желко Копич, призна че провалянето от Черно море с 3:4 в Коматево е тежко за играчите на „ канарчетата ”. Домакините на три пъти повеждаха в резултата, само че в границите на няколко минути в края, позволиха цялостен поврат и записаха следващо проваляне в шампионата.

„ Преди всичко поздравления за Черно море. След мача с Берое, където изиграхме доста положителни 90 минути, през днешния ден също играхме на доста високо равнище, само че в края направихме няколко неточности и тези неточности ни костваха точките.

Съжалявам за играчите, тъй като те се раздадоха. Не е прелестно за тяхната душeвност да загубиш по този метод. Просто би трябвало да продължим напред и да излезем от тази обстановка. Видяхме положителни неща в предни позиции. Някои от играчите не бяха провели добра подготовка. Трябва да продължим да работим, да мислим седмица за седмица и да вършим тима по-добър. За нас бе мач с доста положителни обстановки. Имахме положения, три хубави гола, само че просто би трябвало да продължим напред. Във футбола постоянно има напрежение. Всеки мач е еднакъв за нас, във всеки мач излизаме за трите точки ”, сподели Копич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР